Φωτογραφία γάμου στη Χρυσοπηγή

Two Trees
A portion of your soul has been
entwined with mine
A gentle kind of togetherness, while
separately we stand.
As two trees deeply rooted in
separate plots of ground,
While their topmost branches
come together,
Forming a miracle of lace
against the heavens.”

Janet Mills

Ένα από τα πιο γνωστά και γραφικά σημεία της Σίφνου είναι η Παναγιά Χρυσοπηγή. Στη μέση ενός βράχου περιβάλλεται από τη θάλασσα του Αιγαίου και αποτελεί ιδανικό σκηνικό για νην τελετή του γάμου σας. Αν σκέφτεστε τη Σίφνο ως προορισμό τότε η Παναγιά Χρυσοπηγή θα πρέπει να είναι πρώτη στη λίστα των επιλογών σας.

Εκεί διάλεξαν να κάνουν την τελετή γάμου τους η Μαρία και ο Pierre Louis. Κάτω από ένα υπέροχο μπλε ουρανό, σε μια υπέροχη ζεστή απογευματινή ατμόσφαιρα. Με τους φίλους και τους συγγενείς τους. Και εμάς να φωτογραφίζουμε κάθε στιγμή. Μια από τις πιο ωραίες στιγμές μας στην Σίφνο.

Wedding planner: My Best Wishes Events – Βάσω Βανταλή.

Προετοιμασία ζευγαριού: Ξενοδοχείο Πλατύς Γιαλός

Make up artist: Αθηνά Ποδενέ

Εκκλησία γάμου: Παναγιά Χρυσοπηγή

Δεξίωση: Γιώργος Ζαμπέλης στην παραλία της Φασολούς

Δείτε περισσότερες εικόνες μας στο site www.rchive.gr και αν σας αρέσει αυτό που είδατε στείλτε μας email στο info@rchive.gr. Θα σας ακολουθήσουμε σε όλο τον κόσμο για να φωτογραφίσουμε το γάμο σας!

Είμαστε οι arChive Visual Storytellers και είμαστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την φωτογραφία γάμου!

Φωτογραφία γάμου Σίφνος chrissopigi wedding sifnos Φωτογραφία γάμου Χρυσοπηγή Φωτογραφίες γάμου στη Χρυσοπηγή Φωτογραφία γάμου στη Χρυσοπηγή stylish wedding greece Φωτογραφίες γάμου Σίφνος

Δέστε περισσότερες εικόνες μας εδώ.