Φωτογράφος γάμου Σίφνος – Μέρος Ι

Ένα τέλειο ξεκίνημα για μια σειρά γάμων που φωτογραφίσαμε στη Σίφνο για αυτό το καλοκαίρι. Πάντα με διαφορετικό, πρωτότυπο υλικό, αφήνουμε τη διάθεση και τον χαρακτήρα των ζευγαριών μας να μας καθοδηγήσουν και να μας προκαλέσουν για να αποτυπώσουμε την ιστορία τους με μοναδικές εικόνες. Και η πραγματική πρόκληση είναι να είσαι διαφορετικός κάθε φορά, να υιοθετείς το ξεχωριστό στυλ του ζευγαριού, και να δημιουργείς εικόνες που τονίζουν ότι έχουν ονειρευτεί για το γάμο τους, τις προσωπικές τους στιγμές και την ιστορία που έχουν γράψει μαζί.

Ο Φάνης και η Ιωάννα διάλεξαν να “επανεκκινήσουν” το γάμο τους στη Σίφνο.  Και κανένα μέρος δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειο από αυτό τον υπέροχο προορισμό των Κυκλάδων, με τα ολόλευκα σπίτια που διάσπαρτα, στολίζουν το κυκλαδίτικο τοπίο σαν μαργαριτάρια.  Προστατευμένα από την κοινή θέα μονοπάτια, ενώνουν τα μικρά χωριά κάτω από το ζεστό καλοκαιρινό φως, αγκαλιάζουν το τοπίο και εξερευνούν τις πλαγιές λόφων και βουνών για να συναντήσουν ελαιόδεντρα, απομονωμένες παραλίες με κρυστάλλινα μπλε νερά, που προσφέρουν αυτή τη μοναδική εμπειρία που θα θυμάσαι για πάντα. Οι Κυκλάδες χαράζονται στην καρδιά και το μυαλό σου.

Ο Φάνης, η Ιωάννα, οι όμορφες οικογένειες τους και οι φίλοι τους, έκαναν παραπάνω από αυτά που χρειαζόντουσαν για να κάνουν την ημέρα του γάμου τους αξέχαστη. Ζήσαμε και απολαύσαμε κάθε στιγμή. Το όνειρο τους έγινε δικό μας, για να το διαφυλάξουμε από το χρόνο και να το μοιραστούμε. Κάθε στιγμή ήταν γεμάτη έμπνευση που σε προκαλούσε να μην αντισταθείς. Το να είμαστε οι φωτογράφοι γάμου στο τριήμερο που περάσαμε μαζί τους, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.

Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία από καρδιάς και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους.

Δείτε περισσότερες εικόνες μας στο site www.rchive.gr και αν σας αρέσει αυτό που είδατε στείλτε μας email στο info@rchive.gr. Θα σας ακολουθήσουμε σε όλο τον κόσμο για να φωτογραφίσουμε το γάμο σας!


φωτογραφία-γάμου-σίφνος-σκάφος φωτογραφία-γάμου-σίφνος φωτογραφία-γάμου-σίφνος φωτογραφία-γάμου-σίφνος φωτογράφος-γάμου-σίφνος φωτογράφος-γάμου-σίφνος φωτογράφος-γάμου-σίφνος prewedding-party-Σίφνος γαμπριάτικο-κοστούμι-πλατύς-γιαλός φωτογραφία-γάμου-πλατύς-γιαλός νυφικό-φωτογραφία-γάμου φωτογραφία-γάμου-πλατύς-γιαλός φωτογραφία-γάμου-πλατύς-γιαλός φωτογραφία-γάμου-πλατύς-γιαλός γάμος-πλατύς-γιαλός γάμος-πλατύς-γιαλός προετοιμασία-πλατύς-γιαλός προετοιμασία-πλατύς-γιαλός προετοιμασία-πλατύς-γιαλός προετοιμασία-νύφης-verina προετοιμασία-νύφης-verina προετοιμασία-νύφης-verina προετοιμασία-νύφης-verina προετοιμασία-νύφης προετοιμασία-νύφης πορτραίτα-νύφης πορτραίτα-νύφης πορτραίτα-νύφης φωτογραφία-γάμου-νύφη-σίφνος φωτογραφία-γάμου-νύφη-σίφνος χρυσοπηγή-γάμος-φωτογραφία χρυσοπηγή-γάμος-φωτογραφία ρομαντικός-γάμος-σίφνος ρομαντικός-γάμος-σίφνος ρομαντικός-γάμος-σίφνος ρομαντικός-γάμος-σίφνος ρομαντικός-γάμος-σίφνος Χρυσοπηγή-σίφνος-φωτογράφος-γάμου Χρυσοπηγή-σίφνος-φωτογραφία-γάμου Χρυσοπηγή-σίφνος-φωτογραφία-γάμου Χρυσοπηγή-σίφνος-φωτογραφία-γάμου Χρυσοπηγή-σίφνος-φωτογραφία-γάμου Χρυσοπηγή-σίφνος-φωτογραφία-γάμου Χρυσοπηγή-σίφνος-φωτογραφία-γάμου Χρυσοπηγή-σίφνος-φωτογραφία-γάμου Χρυσοπηγή-σίφνος-γάμος Χρυσοπηγή-σίφνος-γάμος Χρυσοπηγή-σίφνος-γάμος νύφη-γαμπρός-σίφνος νύφη-γαμπρός-σίφνος χορός-σίφνος χορός-σίφνος πάρτυ-γάμου-σίφνος πάρτυ-γάμου-σίφνος πάρτυ-γάμου-σίφνος βεγγαλικά-γάμος Λαζάρου-Σίφνος Λαζάρου-Σίφνος Λαζάρου-Σίφνος-δεξίωση-γάμου Λαζάρου-Σίφνος-δεξίωση-γάμου Πάρτυ-γάμου-σίφνος Πάρτυ-γάμου-σίφνος Πάρτυ-γάμου-σίφνος Πάρτυ-γάμου-σίφνος επόμενη-μέρα-φωτογράφιση-γάμου-σίφνος επόμενη-μέρα-φωτογράφιση-γάμου-σίφνος next-day-φωτογράφιση-γάμου-σίφνος next-day-φωτογράφιση-γάμου-σίφνος next-day-φωτογράφιση-γάμου-σίφνος βραβευμένη-φωτογραφία-γάμου βρεβευμένη φωτογραφία-γάμου

Φωτογράφος γάμου # φωτογράφος γάμου Σίφνος # Φωτογράφιση γάμου Σίφνος # Γάμος Σίφνος